Què és Làser Audiovisuals

 


El resultat és una experiència incomparable a organitzar els teus esdeveniments audiovisuals. No només per la nostra professionalitat i anys d'experiència, sinó que a més, prestem especial atenció a la innovació (tant a nivell tècnic, com a creatiu) perquè cada projecte tingui un caràcter nou i únic.

 

Làser va néixer el 1988 a Sant Sebastià (Guipúscoa), i amb el pas del temps ha ampliat la seva activitat i s'ha anat adaptant per satisfer totes les necessitats audiovisuals que actualment demanden empreses de tots els sectors.

Avui dia, segueix oferint una àmplia gamma d'equips multimèdia per a la realització d'esdeveniments amb l'objectiu de proporcionar un servei de qualitat i professionalitat.

 

Missió: cobrir les necessitats audiovisuals del client, en l'organització dels seus esdeveniments (fires, congressos, convencions ...) de manera personalitzada i innovadora.

 

Visió: l'objectiu és detectar les necessitats del client, a través d'una relació directa amb el mateix, comprometent-nos amb les seves necessitats i aconseguint transmetre el resultat desitjat.

 

Valors: professionalitat, innovació, qualitat, compromís, atenció personalitzada i orientació a resultats.

 

laser@laser-av.com

 

 

Laser Audiovisuales S.L. © 2019 | Tots els drets reservats.